mandag 16. april 2012

Del 3 - flyveoppvisningen

 Det var vel godt over 20 ravn som holdt til i fjellveggen og hadde fly-oppvisning langs veggen hver dag. De skulle vise seg å være et utrolig artig men krevende mål å få på brikken. Tror jeg viet en hel formiddag bare til ravnene den tiden jeg var der ute. Men det var det vel verdt, for makan til oppvisning skal man lete etter. Og det var heller ikke de beste oppvisningene som kom skarpt nok fra det til å vises i bloggen heller. så her er et utvalg:


En annen fugl eller rettere sagt to andre arter som også sto på min ønskeliste den her turen var praktærfuglen og ikke minst stellersanda. Begge arter holder til ute på fjorden her og praktærfuglen i stort antall - ca 13000 etter hva jeg forsto skulle finnes her ute, men havet er stort og første turen med båt ga ikke meg det jeg var ute etter. Heldigvis ble det anledning for en tur nr to og den fikk fullklaff.... begge arter etter mitt ønske rett og slett. Kunne ikke bedre ha det da.

Så da er det bare oppsummeringen igjen da. Bjarne og Knut sin workshop må bare oppleves - rett og slett. En av de desidert beste stedene jeg har vært i fotoøyemed og en atmosfære og et innhold som gjør dette til en inspirasjonskilde uten sidestykke for å drive naturfotograferingen videre... et opphold her ute med likesinnede er verdt hver eneste krone denne workshopen koster og bør vurderes av alle som ønsker å utvikle naturfotograferingen sin videre eller bare vil oppleve et fuglefjell av denne dimensjonen. Slå til - de skal vel arrangere til neste år også. Jeg kommer i hvertfall tilbake...

7 kommentarer:

Robert Espeseth sa...

Det var skikkelig fine bilder, spesiellt tøffe de av Ravnene...høres ut som en fin tur du har vært på.

Hilsen Robert

Ottars fotoblogg sa...

Flott serie med mye action blant ravnene, likte best fluktbildene av den flotte praktærfuglen.

Ottar

Ingemar Pettersson sa...

Hej!
Underbara bilder, flyguppvisningen är helt makalös. Sedan så blir man alltid lika tagen av praktejderns skönhet när man ser dessa på bild.
Ha en fin vecka!
/Ingemar

Knut-Sverre Horn sa...

Misunner deg den ravnen opp-ned!

Praktærfuglparet i flukt sitter også svært bra.

OAL-photo.com sa...

Hallo og takker for kommentarer.. joda det var nok ravnebildene som kom best ut rent naturfotografisk, men personlig er jeg vel mest glad for ett av lundebildene og praktærfuglen...det var de jeg var på jakt etter og jeg fikk vel det jeg ønsket også.. bortsett fra snøvær....

..men du verden for en tur!

Edwin Sahlin sa...

Fantastiska bilder och fåglar!

ZielonaMila sa...

Fantastic photographs. I am greeting