Workshop


Ny Workshop i samarbeid med Fjellopplevelse og BioFoto.

I 2014 skal vi i hvert nummer av naturfotografen presentere et nytt medlemstilbud i form av en workshop arrangert av BioFoto i samarbeid med en tilbyder av skjul eller fototur. Målet er at vi skal kunne tilby våre medlemmer gode betingelser i markedet og et sosialt fellesskap blant likesinnede hvor vi kan lære av hverandre.

Først ute er en workshop på en fantastisk spillplass for Storfugl. Dette er et samarbeid mellom BioFoto, Fjellopplevelse AS og Objektivutleie.no som vil foregå fra 30 april til 3 mai i år (tre netter i skjulet). Dette er midt i den beste tiden, hvor også røyene vil være delaktige på leiken. Fjellopplevelse holder til i Lierne og det er greit å komme seg dit ved bruk av jernbane (og buss) eller egen bil. Det er plass til fire fotografer på workshopen som foruten tiurleik også kan inneholde en natt på orrfugl-leik for de som ønsker det samt muligheter på ekorn, røyskatt og småfugl på dagtid. Dette er en veldrevet plass for naturfotografering og vertskapet vet å ta vel vare på sine gjester. Inklusivt i opplegget er både mat og overnatting samt gode lokaler for bildevisning, og eget arbeid med bilder.

Prisen på denne workshopen er slett ikke avskrekkende med en totalpris på kroner 5500.- kun for BioFoto medlemmer inklusive helpensjon. Her er det prinsippet førstemann til møllen som gjelder og vi opererer med en reserveliste ved behov.  Tilbudet kommer også i 2015 og da utvidet til to eller tre workshops alt etter interessen. Vi møtes til en trivelig workshop i Lierne.

Kontakt Ola Arnfinn Loe på ola@aamnes.no eller telefon: 46 96 31 42 for mer informasjon og påmelding.

Ingen kommentarer: