mandag 28. januar 2013

Nytt innlegg igjen....

Skal si det er ikke hver dag det legges inn noe her. Har ikke blogget noe siden i september i fjor. Det er nok ikke tilsiktet at det skal være slik, men jeg har nå oppgradert både hjemmeside og ny side på facebook og jeg kan vel heller ikke skryte på meg mange fototurer på førjulsvinteren og til nå..

Satser på en gradvis forbedring i så måte. Hadde fugletelling på foringsplassen min i helga og satt noen timer der med kamera. Det ble telt 26 gråsisik og noen bilder av arten ble det også. Tror faktisk denne litt hissige fuglen faktisk skremmer bort både kjøttmeis og blåmeis som var tallrike på fuglebrettet før jul her. Nå er det kun gråsisik igjen der.


Prosjektet går nå videre og jeg skal en tur til Finnmark og hareworkshoppen til Ketil Olsen om ikke så lenge.   Rett etter det skal jeg til Hornborgarsjøn på tranedansen. Og så har jeg bestilt plass på Fiskeørnfoto i Finland  Årets høydepunkt blir vel i september med en tur til Svalbard.

Skal dessuten hente hjem noe nytt utstyr til helga. Canon EOS 1Dx og en 800mm f 5.6 er bestilt hos Stavanger foto.

Så kommer jeg tilbake med mer her etter hvert.....

4 kommentarer:

Kenny Isaksson sa...

Hej Ola
Fina miljöbilder på siskan.
Låter spännande med resan till Svalbard. Det blir nog en mäktig upplevelse. Får grattulera till 1DX och 800mm. Måste var en oslagbar kombination. Har haft min 1DX sedan i Augusti och är väldigt nöjd. Själv åker jag till Sydafrika om några veckor. Må väl / Kenny

Robert Espeseth sa...

Fine bilder av sisiken...og med de reiseplanene så blir det vel mer bilder fremover...

Ottars fotoblogg sa...

Fine bilder av gråsisik, likte best det første. Skal si du har mange fine turer å se frem til, skal bli gøy å se spennende bilder fra turene.

Ottar

OAL-photo.com sa...

God tur Kenny... Ja jeg håper å komme tilbake på bloggen med nye fne opplevelser fra mine turer.. takker for kommentarer...