torsdag 4. juli 2013

Fiskeørn

Da er vi på ferie - kombinert familieferie i diverse badeanlegg og fornøyelesesparker med mine små avhopp for å sitte en dag eller to i ett og annet skjul på veien. I Finland hadde jeg bestilt plass i Kangasala på fiskeørn. Det ble en varm og myggfull aften i ei trang tønne halvveis nedgravd i bakken for å få lavest mulig vinkel i nærmest tropevarme. Så kan man spørre om det var verdt det og svaret sier seg selv - selvfølgelig.

Fiskeørna kom relativt regelmessig for å plukke fisk med ca 1-3 timers mellomrom så i løpet av 24 timer fikk man muligheten til en rekke bomskudd og noen gode treff... flest av den første kategorien. Men jeg var brukbart fornøyd da natta kom sigende innpå første halvdel av oppholdet. da kom en katt snikende inn på arenaen så det ut for. Katten skulle vise seg å være en mårhund og den var ikke fru Duck særlig happy for....


Så hun tok like godt veien over vannet da torden og regnskyll stormet inn over plassen og lagde skikkelig balluba i tønna jeg satt nedgravd i...

Heldigvis ga toreværet seg kjapt og fiskeørna kom tilbake for å fange ny fisk til ventende unger.... En flott tur!3 kommentarer:

Lasse sa...

En topptur ! Förstår att du fixade värmen när du får sådan utdelning. Flott och kunna kombinera ferie med "nytta". ha en fortsatt fin smmar/ferie.

OAL-photo.com sa...

Takker!

Auto Supplies Direct sa...

Bird on pray. Great photography.